Från aktivitetsarmband till robotdammsugare

När det kommer till årets julklapp som varje år tas fram av HUI så är det många som efter avslöjandet fått ett stort frågetecken på hjässan. Hur kunde det bli en robotdammsugare och vad säger det om vår samtid?

4035703-dammsugare-1Kanske vore det bästa om de flesta som gick i valet och kvalet valde ett bra presenttips från godisboxen.se att ge bort till nära och kära i jul. För, visst har man blivit lite nedstämd när man såg att HUI gick ut med att årets julklapp blev en robotdammsugare? Motiveringen är följande:

”När tid är en bristvara efterfrågar många konsumenter smarta verktyg som kan underlätta i vardagen. Många renoverar och förnyar vilket driver möbel-, bygg- och även elektronikhandeln. Årets Julklapp 2015 är Robotdammsugaren.”

Dammsugaren lever upp till kraven

Carin Blom, som är konsult på HUI menar på att robotdammsugaren lever upp till kraven då konsumenterna efterfrågar tidseffektiva produkter för att man ska kunna göra sitt hem mer attraktivt, enkelt att leva i och kunna tänka på annat skriver svd.se.

Vad man dock ska ha i åtanke är att dammsugaren är ganska så dyr, flera tusen kronor. Ser man till föregående år då det blev ett aktivitetsarmband som kostade några hundralappar hamnar de i två helt olika prisklasser. Det ska bli spännande att se hur bra det går för dammsugaren och som vi nämnde i inledningen så kanske man ska satsa på en ask choklad. Den är det svårt att misslyckas med.

Scroll to top