Förberedelser inför sommaren

Sommaren är tiden under året då även vi svenskar vågar experimentera med färger både när det gäller kläder och smink. Solens varma strålar ger oss dock inte bara ljus och värme. De sliter också en hel del på vår hud, därför är det tur att det finns så mycket smink och skönhetsprodukter som är extra skonsamma och också innehåller solskyddsfaktor. När det gäller smink, hudvård och hårvård är Brallis.se en av de sajter som har gott om märken med just dessa nämnda egenskaper, klicka här för att komma till sajten.

Slitna hårtoppar kräver näring

Håret slits lätt under sommaren med all sol och bad som det får utstå. Visst kan det lite mer slitna sommarhåret vara riktigt snyggt på vissa, men det gäller ändå att behandla det med respekt. Tänk därför på att använda en solhatt eller sjal så ofta som det är möjligt, och var lite extra snäll mot håret under sommaren. Tänk på att använda ett återfuktande balsam och gör näringsrika hårinpackningar som får sitta i under några minuter, minst en gång per vecka.

Beach 2012?

Klassikern är att man inför varje sommar, i tidningar och med vänner, pratar om att man behöver förbereda sig inför årets bad-och strandsäsong. Det verkar helt klart finnas press på hur man ska se ut och hur man inte bör se ut på stranden. Innerst inne vet man dock att alla ser olika ut och att det som beskrivs som den ultimata drömkroppen kanske inte är ett realistiskt mål för en själv. För när det gäller den ultimata strandkroppen verkar pressen för många bli så pass stor av de högt uppsatta målen, att man tillslut struntar i det och drar på sig en tröja istället. Målen skjuts upp till kommande somrar. Det viktiga är dock inte att kunna visa upp den perfekta kroppen inför andra. När allt kommer till kritan är det viktigaste av allt att man mår bra i sin egen kropp och är stolt över sig själv, hur klyschigt det än kan låta.

Scroll to top