Få in mer lyx i vardagen

Man brukar tala om vardagslyx i olika sammanhang. Vad är vardagslyx för dig? För oss på ”Mer drivkraft” innebär det bland annat att inte begränsa lyx och njutning till helgen eller vissa speciella dagar/tillfällen, utan att just blanda in det i vardagen! Det kan handla om allt ifrån att unna sig en nagelförlängning en måndag efter jobbet eller köpa en kaffe latte från ett café istället för från bensinmacken till att laga en god måltid mitt i veckan eller öppna en flaska rött en torsdagskväll.  Det är ett faktum att god mat och dryck gör människan lyckligare och mer villig/taggad att ta tag i saker och ting, såväl privat som i arbetet. Vet man exempelvis att det efter en dag på jobbet väntar en trevlig middag med goda vänner blir man peppad att jobba på, så att arbetsdagen snart är slut.

Något annat som är en riktig vardagslyx är att gå på en vinprovning. En man som gick på en sådan sade efteråt:

Två timmar går väldigt fort när man har trevligt. Vinprovning är inget man gör så ofta men är något som fler borde prova. […] Jag och Stig kan varmt rekommendera att samla ihop lite vänner och gå på vinprovning.”.

Det är alltså en trevlig och lärorik aktivitet att ägna sig åt tillsammans med sina vänner!

Är man intresserad av olika viner kan vi rekommendera att man besöker http://www.vingruppen.se/wineworld, där man kan läsa mera om olika sorters viner och andra alkoholhaltiga drycker.

Scroll to top